22 mei 2017
Geplaatst door TeamEnkaEde

Houdt jouw hond van gezelligheid?

Dan is de hondenwandeling van Zoo&Zo in het losloopgebied Ederheide wel wat voor jou en je trouwe viervoeter. De twee wandelingen vinden plaats op donderdag 18 mei. Er zijn twee wandelingen. Een korte route voor pups en de wat oudere honden en een langere voor de energiekere honden. Deelname aan de wandeling is gratis en geheel op eigen risico. Verzamelen om om 19.00 uur op de hondenwandelplaats tegenover het pannenkoekenrestaurant De Langenberg in Ede. Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats op de Driebergweg aan de N224 tussen Ede en Arnhem. Aanmelden kan via het e-mailadres hondenwandeling@zoo-enzo.nl, bij de kassa van Zoo&Zo of bij de balie van dierenartsenpraktijk De Klomp. Je kunt ook bellen: 0318-693078.

https://edestad.nl/deel-je-nieuws-artikel/de-hondenwandeling-van-zoozo-466692