24 mei 2017
Geplaatst door TeamEnkaEde

Goed nieuws voor (toekomstige) bewoners van Enka. De kans is namelijk heel erg groot dat je er heel erg gelukkig gaat worden of al bent.

De gemeente Ede is namelijk als beste gemeente uit de bus gekomen in de Geluksatlas 2017 waarbij 50 gemeentes onder de loep zijn genomen. De Geluksatlas is een intitiatief van de stichting Atlas voor Gemeenten, een instituut dat onderzoek doet naar wijken, gemeenten en regio’s in Nederland.

Daar blijkt uit dat bewoners van Ede het gelukkigst zijn van Nederland.

De onderzoekers vermoeden dat het komt doordat Ede (stad met 110.000 inwoners) wel de voordelen heeft van een grote stad: een grote bioscoop en een prachtig Schouwburg, maar niet de nadelen zoals vastlopend verkeer een veel criminaliteit. Tel daarbij nog eens een mooi huis en de Veluwe als je achtertuin bij en de toekomst op ENKA lacht je toe.