22 juli 2020
Geplaatst door TeamEnkaEde

Een nieuw huis kopen is leuk en het inrichten is een feest. Je mag immers een blanco canvas gaan vullen met jouw ‘kleuren’. Maar van niets iets maken is best lastig. Koop je een huis in De Conerij, dan biedt Homestudios je volop inspiratie en hulp. In dit artikel lees je er alles over.

De adviseurs bij Homestudios gaan all the way om jou te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar je nieuwe thuis. Bij het Homestudios experience center zijn huizen compleet ingericht in heel verschillende woonstijlen. Hier zie je real life wat het effect is van bepaalde keuzes.

Bekijk nu al wat er mogelijk is
Bij ‘Mijn Homestudios’ kun je online alle beschikbare opties bundelen in persoonlijke woonontwerpen. Zo zie je precies wat mogelijk is bij de bouwnummers waarin je geïnteresseerd bent, inclusief de kosten. Na het tekenen van de koopovereenkomst, ga je naar het experience center Homestudios. Jouw persoonlijke woonadviseur staat je van begin tot eind bij om je te helpen bij het maken van persoonlijke keuzes.

Ervaar het
Het Homestudios experience center is geen showroom waar je alleen maar uit diverse keukens en sanitair kunt kiezen. Homestudios is een beleving. Hier begin je met een adviesgesprek waar wensen in kaart worden gebracht aan de hand van de manier waarop je leeft of wilt leven. Ze laten je zelfs real life zien wat het gevolg is van een uitbouw of een dakkapel.

Dingen waar je niet over nadenkt
In de kennisstudio ‘leer’ je meer over de keuzemogelijkheden die je hebt. Zo zie je bijvoorbeeld wat voor soort keukenkastdeurtjes er zijn, wat verlichting boven, naast of achter je badkamerspiegel voor effect heeft, en je kunt kijken hoe hoog je de toiletpot wilt ophangen. Dingen waar je misschien niet direct over nadenkt, maar die straks wél invloed hebben op je woonplezier.

Image not found

Jouw droomkeuken
Ook een kookdemo hoort bij een bezoek aan het Homestudios experience center. Een professionele kok laat zien wat een stoomoven voor je doet en hoe verschillende afzuigkappen functioneren. Na de lunch ga je met de keukenspecialist jouw droomkeuken samenstellen. De woonadviseur heeft de keukenspecialist al gebrieft, dus je hoeft niet je hele verhaal opnieuw te doen.

Alles bij elkaar
Als je ervoor kiest om je huis woonklaar op te laten leveren, kun je in de inspiratiehuizen je keuzes maken voor de muurkleur, soort vloeren en de afwerking van de trap. Het handige is dat je niet alles los hoeft uit te zoeken, met het risico op een mismatch.

Klaar? Bijna!
Tot slot ga je naar de 3D-studio, waar jouw compleet ingerichte huis getoond wordt. Je kunt er rondlopen en kijken. Zoals we al zeiden: je beleeft je nieuwbouwhuis alsof het al gebouwd is. Geen verrassingen, geen spanning, alleen maar verheugen op het moment dat je de sleutel krijgt en je van wonen in De Conerij kunt gaan genieten.