9 februari 2022
Geplaatst door TeamEnkaEde

´In de Fabriek´ wordt verkocht door Jorik Otten van Ditters Makelaars en Anne Drost van Verhage van Grootheest Makelaardij. We laten je vast kennis maken, want wist je dat je nog voor de start verkoop al een verkenningsgesprek met één van beide kunt inplannen?

MAAK KENNIS MET ANNE EN JORIK ÉN PLAN DAARNA GELIJK EEN GESPREK IN

Was je ook bij de sneak preview maandag 16 december? Dan heb je Jorik of Anne misschien al gesproken. Zo niet, dan laten we de zeer ervaren nieuwbouwmakelaars nu aan het woord. In het kantoor van Verhage van Grootheest treffen we elkaar. Leuk detail is dat dit pand onderdeel uitmaakt van de oude fabrieksmuur.

Liefde voor Op Enka

Anne en Jorik beginnen onder het genot van een kop koffie te vertellen: “We zijn al jaren actief in Op Enka en kennen het gebied op ons duimpje. Die kennis delen we graag. Het is zo leuk om te zien hoe de buurt vorm krijgt. Karakteristieke fabrieksgebouwen en nieuwbouwwoningen mengen mooi met elkaar, doordat historische details in de nieuwe woningen terugkomen. Ook de ligging van de wijk is top. Waar kun je nou zo dicht bij het bos wonen, zo in de stad zijn en net zo makkelijk op de trein stappen?”

Bewoners groeien met de wijk mee

Ook de opbouw van Op Enka met hofjes in de smaak val. Het geeft een geborgen, veilig gevoel en maakt dat mensen zich snel thuis voelen in hun nieuwe huis en de wijk niet meer willen verlaten, legt Anne uit. Jorik vult aan: “In het begin zag je veel jonge mensen die hun wooncarrière in Op Enka startten. Inmiddels hebben ze een gezin en groeien ze door naar een groter huis binnen de wijk. Een mooier compliment kun je als ontwikkelaar niet krijgen.”

Met plezier gaan we dit plan verkopen

“We zijn heel blij dat In de Fabriek begin volgend jaar (q2) in verkoop gaat. Het is een uniek plan met woningen zoals we ze nog niet eerder zijn tegengekomen in Op Enka. Een historische gevel voor een nieuwbouwhuis met veel woonoppervlakte, bijzonder hoge plafonds en mogelijkheden voor splitlevel. Tof toch! De animo is nu al groot. De mensen die wij spreken, laten zich niet in een hokje plaatsen. Ze zijn jong, ouder, zelfstandig ondernemer of in loondienst, met z’n tweeën of ze hebben een gezin. Er is wel één gemene deler: ze zijn op zoek naar iets unieks. En dat krijgen ze!”

“De mensen die wij spreken over ‘In de Fabriek’, zijn op zoek naar iets unieks. En dat krijgen ze!”

Nu al in gesprek met de makelaar

Terwijl we in gesprek zijn, liggen de tekeningen met het voorlopig ontwerp van de woningen op tafel.

Anne en Jorik leggen uit dat ze nu al met belangstellenden afspraken inplannen. “Ja, dan kunnen ze zich vast vrijblijvend oriënteren en kan bij start verkoop straks, in het voorjaar van 2020, een weloverwogen inschrijving op één of meerdere bouwnummers worden gedaan. Dat lijkt vroeg, maar er is zo veel te kiezen, het is prettiger als je daar wat langer de tijd voor hebt. Daarbij kunnen wij helpen om woonwensen te matchen met een geschikt huis. Dan hoef je niet door alle tekeningen te spitten, maar kunnen we je een gericht voorstel doen.”

We gaan beginnen!

Beide makelaarskantoren kunnen je bestaande huis verkopen en ze hebben een in house-hypotheekafdeling. Je hoeft daar geen gebruik van te maken, maar een compleet advies is fijn toch als je op het punt staat om zo´n belangrijke stap in je leven te maken. Doe er je voordeel mee, als je wilt. “We hebben er zin in om belangstellenden te spreken en met de verkoopgesprekken te starten. Met dit plan hebben ze het mooiste voor het laatst bewaard, we kunnen niet wachten om ons enthousiasme te delen.”