20 februari 2022
Geplaatst door TeamEnkaEde

Omdat het vorige keer zo´n succes was, organiseren we op 5 december weer een corona-proof Open Huis van IN DE FABRIEK. Je kunt dan met eigen ogen zien hoe je komt te wonen achter de oude fabrieksmuur.

Je bent welkom tussen 10:00 en 12:00 uur We vragen je in te schrijven voor één van de tijdsblokken (30 minuten per afspraak). Een digitale afspraak via Teams is ook mogelijk.

Houd je van een huis met karakter, maar spreken de voordelen van een nieuwbouwwoning je ook aan? Achter deze oude fabrieksmuur uit 1922 worden gloednieuwe woningen gebouwd van minimaal 164 m2 groot. De bouw wordt gestart!

Je woont hier tegen de Veluwe aan en intercitystation Ede-Wageningen is op loopafstand. Interesse, of wil je meer weten over dit open huis? Bel met één van de makelaars.