Woningaanbod

Op Enka is grotendeels gerealiseerd. En wat is het mooi geworden! Een oude fabriekslocatie is getransformeerd tot een aantrekkelijke woonwijk met een dorpse opzet en eigen identiteit. Op Enka is duurzaam en kwalitatief hoogwaardig ontworpen en gemaakt om fijn te wonen, gelukkig te leven. Daarmee is de missie van AM voltooid. 

We zijn er nog niet helemaal. Op dit moment werken we aan het slotstuk van Op Enka. Dit slotstuk is een unieke ontwikkeling die straks de wijk een nieuw gezicht geeft én een brug slaat tussen het nieuwe station Ede-Wageningen en het dorpse Op Enka. Hiervandaan wandel je net zo snel het bos in als naar de trein. Twee werelden vinden elkaar in ’t Hartogshof. 

Klik op één van de pointers om meer informatie te bekijken over de plek, de gerealiseerde gebouwen, monumenten en/of voorzieningen of om belangstelling achter te laten.
 


Met ’t Hartogshof wordt een nieuwe smaak aan Op Enka toegevoegd

’t Hartogshof wordt een levendig, geborgen woongebied waar duurzaamheid en ontmoeten centraal staan. Het carrévormige gebouw biedt een enorme variatie aan woningen. Van royale stadswoningen ( circa 165-181 m2) tot appartementen, variërend van ca. 49 tot ruim 96 m2, voor starters, stellen, (jonge) gezinnen en senioren. Van koop tot huur, in een brede range van prijzen, je vindt het hier allemaal. Deze diversiteit staat garant voor een aantrekkelijke variatie van bewoners, waardoor er een gezellige en stadse dynamiek in het gebied ontstaat. 

Kortom, met ’t Hartogshof slaan we een brug tussen het dorpse Op Enka en het nieuwe stationsgebied en voegen we een nieuwe smaak toe aan Op Enka. Aan de Akulaan komt een poort die toegang geeft  tot het binnengebied waar ruimte is voor parkeren. Via een trap of lift bereik je het dek dat wordt ingericht als binnentuin.  
 

 


Lekker buiten zijn in en rondom ’t Hartogshof 

’t Hartogshof bestaat straks uit 169 koop- en huurwoningen. Waar je ook woont, altijd kijk je uit op de  gezamenlijke, groene binnentuin die wordt gerealiseerd op het deels overdekte parkeerterrein. Je kunt in de binnentuin ontmoeten, zonnen, een praatje maken, lunchen of met een kop koffie genieten van de zon. Naast ’t Hartogshof komt een autovrij park met een commerciële ruimte, bestemd voor horeca. Wij zien al voor ons hoe je, voordat je de trein pakt, nog even je mail bijwerkt onder het genot van goede koffie. Of misschien wordt dit wel de plek waar je op vrijdagmiddag borrelt met vrienden. 


Je kunt je nu al inschrijven als belangstellende voor ‘t Hartogshof

De verkoop start na de zomervakantie van 2022. De komende maanden zullen we je via nieuwsbrieven en op de website voortdurend updaten met nieuwe informatie rondom dit spraakmakende plan. Binnenkort spreken we de architect en we zoomen verder in op het woonprogramma, op de duurzaamheid, de voordelen van nieuwbouw en de binnentuin. Als je niets wilt missen, schrijf je dan in als belangstellende. Dan ontvang je de updates vanzelf via de mail. Volg je ons al op Instagram en Facebook?


De Residentie, in ontwikkeling

We weten dat met smart wordt gewacht op meer informatie over De Residentie. Een statig appartementengebouw aan de bosrand van 20 luxe appartementen. Het laatste gebouw dat aan Op Enka wordt toegevoegd. De definitieve contouren van het gebouw hebben we bepaald met omwonenden in samenwerking met de Gemeente Ede. Op dit moment werken we achter de schermen aan de verdere uitwerking van het plan. Zodra er meer informatie is om met u te delen, zullen we u hierover middels een nieuwsbrief informeren.

Schrijf je hier in en blijf op de hoogte!