Een waardig slotstuk

Enka nadert haar voltooiing. En we zijn trots op het resultaat, het is het Sluitstuk van een symfonie. Een prachtige groene duurzame wijk waar mensen graag wonen. Want dat is wat we terugkrijgen van onze kopers. Het is gemaakt vanuit passie, met oog voor kwaliteit en respect voor de historie. Duurzaam en bedoelt om mensen gezond en gelukkig te laten leven. OP Enka is een schoolvoorbeeld voor een duurzame gebiedsontwikkelingen, waarbij je vasthoudt aan sterk verankerde visie. Loop je er rond, weet je wat we bedoelen…Je moet het zelf beleven…..

We leggen nu de laatste hand aan het slotstuk met deelgebied i en deelgebied H5 (De Residentie). Twee totaal verschillende gebouwen met elk hun kracht, identiteit en functie. Passend in de uitgangspunten, duurzaamheid en ambitie van OP Enka. We vertellen u er graag alles over……

Deelplan i. - ‘t Hartogshof

Hier komt een prachtig gebouw dat gaat zorgen voor de aansluiting van het dorpsere karakter van OP Enka en het nieuwe Stationsgebied. Het gebouw ligt pal naast de nieuwe P+R locatie en intercity station Ede- Wageningen. Daarnaast vind je aan de noordzijde van het gebouw een groene omgeving genaamd de bostuin.

In totaal komen er 169 woningen, variërend in prijzen en woningtypen. Een Carré van wonen (huur en koop) met een gezamenlijke binnentuin op een te realiseren parkeerdek. Omgeven door groen en verpakt in een veelzijdige architectuur. Grote en kleine appartementen worden hier afgewisseld met stadsvilla’s. Ze hebben 1 ding gemeen. Er wordt er rekening gehouden met klimaat- en natuurinclusieve maatregelen in en rondom het gebouw. De verkoop start na de zomervakantie van 2022.

Planning: Q2-Q3 2022

 

De Residentie: ( deelplan H5 )

Aan de rand van het Bos, gelegen in een prachtige groene zone, werken we aan de planuitwerking van ‘De Residentie’, Een statig appartementsgebouw met op elke laag 4 appartementen met prachtige grote balkons/buitenruimten. De robuuste steen, kozijnen en geveldetails sluiten aan op de kwaliteit en het industriële karakter van OP Enka. De definitieve contouren bepalen we door het betrekken van omwonenden, in samenwerking met de Gemeente Ede en AM. Verwacht wordt dat het ontwerp klaar is voor presentatie in het eerste kwartaal van 2022. We houden u op de hoogte.

Planning: Q2-Q3 2022