Een waardig slotstuk

Enka nadert haar voltooiing. En we zijn best een beetje trots op het Sluitstuk van Op ENKA. Het Hartogshof, een prachtig gebouw dat gaat zorgen voor de aansluiting van het dorpsere karakter van OP Enka en het nieuwe Stationsgebied. Het gebouw ligt naast de P+R locatie en intercity station Ede-Wageningen en je wandelt hier zo t bos in. Een unieke plek vraagt om een uniek gebouw met 169 woningen, variërend in prijzen en woningtypen.

Een Carré van wonen (huur en koop) met een gezamenlijke binnentuin op een te realiseren parkeerdek. Omgeven door groen en verpakt in een veelzijdige architectuur. Grote en kleine appartementen worden hier afgewisseld met stadsvilla’s. Ze hebben 1 ding gemeen. Er wordt er rekening gehouden met klimaat- en natuurinclusieve maatregelen in en rondom het gebouw.

Appartementen van 49 tot en met 96 m2 van twee- tot vierkamer appartementen, afgewisseld met 14 townhouses van 165 tot ca 181m2 gbo. Laat je inspireren en bekijk het woningaanbod, want we komen eraan!

Proef alvast de sfeer van het Hartogshof met onderstaande impressies

 

De Residentie

Aan de noordzijde van Op Enka wordt in samenspraak met omwonenden gewerkt aan de ontwikkeling van De Residentie. Een kleinschalig gebouw met appartementen met mooie buitenruimten in een groene setting. Verwacht wordt dat het eind van dit jaar meer bekend is over het huidige ontwerp en de haalbaarheid van het laatste project OP ENKA. Aansluitend wordt  het nieuwe plan gepresenteerd aan de werkgroep met alle stakeholders o.l.v. Dutch Planners die de participatie in goede banen leidt. De verkoop van de mooie ruime appartementen staat gepland omstreeks Q2 van 2023.