3 maart 2022
Geplaatst door TeamEnkaEde

In het vorige nieuwsbericht lichtten we een tipje van de sluier over ’t Hartogshof. En woensdag 23 februari hadden we een goed bezochte inloopavond voor ’t Hartogshof. Deze keer zoomen we wat dieper in op deze bijzondere ontwikkeling in Op Enka. Een fantastische plek om te wonen, want hier komen twee werelden samen en vindt een heel uiteenlopende groep mensen een fijn thuis.

Het woningaanbod van ‘t Hartogshof
‘t Hartogshof bestaat uit 169 koop- en huurwoningen. Van appartementen van circa 48 tot ca 102 m2 en royale stadswoningen van circa 171-181 m2, het komt hier allemaal. Deze diversiteit staat garant voor een aantrekkelijke variatie van bewoners, waardoor er een gezellige en stadse dynamiek in het gebied ontstaat. In maart zetten we een aantal woningtypen in de spotlight.

Met eigen ogen
Heb je er interesse in om hier te wonen? Bezoek Op Enka op een mooie dag en ontdek hoe monumentale panden, hoogwaardige nieuwbouw en veel groen het karakter bepalen. Wandel door de straten waar al volop geleefd wordt, duik even het bos in en ontdek hoe dichtbij intercitystation Ede-Wageningen is. ’t Hartogshof vormt de schakel tussen het station, de kindvriendelijke wijk en het bos. Al deze elementen zie je terug in de opzet en de architectuur. En hoe fijn, naast ’t Hartogshof komt een autovrij park met een commerciële ruimte, bestemd voor horeca.

vogelvlucht.png

Hoe is ’t Hartogshof opgebouwd?
De entree komt aan de Akulaan. Loop je via de poort onder het gebouw door, dan kom je in het binnenhof met bergingen en parkeerplaatsen. Het leuke is dat de bewoners van de stadswoningen vanaf hun parkeerplaats zo het huis in kunnen lopen. Andere bewoners nemen binnendoor de trap of lift naar hun verdieping. Het gros van de bewoners krijgt een eigen parkeerplaats. Doordat het carré als het ware is opgeknipt in 5 gebouwdelen, en er dus ook 5 trapopgangen zijn, voelt ’t Hartogshof kleinschalig en voelt het binnengebied prettig aan.

Boven de parkeerplaatsen komt een dek dat wordt ingericht als een geweldige binnentuin, De binnenruimte is zo’n 40 x 60 meter groot. Doordat het dak van de parkeergarage deels open is gehouden, kunnen er bomen worden geplant. Je geniet van groen uitzicht en ziet de geparkeerde auto’s nauwelijks staan.

Start verkoop
De verkoop start na de zomervakantie van 2022. Schrijf je in als belangstellende als je op de hoogte gehouden wilt worden. De updates van ’t Hartogshof ontvang je vanzelf via de mail, want er komt nog veel meer nieuws. Over de woningen, de plattegronden, duurzaamheid, uitleg over de appartementsrechten en het gehele proces naar de verkoop. En volg je ons al op Instagram en Facebook?