5 april 2022
Geplaatst door TeamEnkaEde

We krijgen heel veel enthousiaste reacties op de ontwikkeling van ’t Hartogshof. Vooral de ideale ligging bij bos en station valt in de smaak, maar ook met de binnentuin zijn veel mensen blij. Gelukkig kunnen we straks heel veel mensen blij maken, want in ’t Hartogshof komen woningen en appartementen in allerlei typen, prijsklassen en groottes.

We vertellen er volgende keer meer over. Maar eerst een andere vraag. Waarom zou je eigenlijk nieuwbouw kopen? Zijn er voordelen? Die zijn er zeker! We zetten de 5 belangrijkste voordelen met plezier voor je op een rij.

impressie woningen t hartigshof

De 5 belangrijkste voordelen van nieuwbouw

1. Tijd om te sparen
Als je nieuwbouw koopt, heb je tijd om te sparen voor de inrichting. De bouwtijd van een eengezinswoning is gemiddeld een jaar, voor een complexe opgave als deze moet je toch ruim 1,5 jaar rekenen. Ongeveer dan. Uiteraard houdt de kopersbegeleider alle kopers op de hoogte van de vorderingen, zodat je weet waar je aan toe bent.

2. Kies hoe je wilt wonen - HOMESTUDIOS
Als je nieuwbouw koopt, is er ruimte om iets in de indeling aan te passen en kun je bijvoorbeeld extra stopcontacten of lichtpunten laten meenemen tijdens de bouw. Ideaal, want als je de sleutel krijgt, hoef je niet meer uitgebreid te klussen. Bij ‘Mijn Homestudios’ kun je online alle beschikbare opties bundelen in persoonlijke woonontwerpen. Zo zie je precies wat mogelijk is en wat de kosten zijn. Homestudios biedt je vele mogelijkheden om van je nieuwe huis een thuis te maken. Van wand- en vloerafwerking tot binnendeuren maar ook de keuken en badkamer komen hier uitgebreid aan bod. Na het ondertekenen van het koopcontract, mag je naar Homestudios. De adviseurs bij Homestudios gaan vervolgens all the way om jou te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar je nieuwe thuis. We vertellen er snel meer over!

3. Duurzaam, energiezuinig en gasloos
Als je nieuwbouw koopt, heb je een duurzaam, energiezuinig, gasloos huis. En dat is tegenwoordig een groot goed met de stijgende gasprijzen. Daarbij zal je energierekening laag zijn én je besparing en het comfort groot. Heerlijk die vloerverwarming die in de zomer ook kan koelen.

4. Ken je buren
Als je nieuwbouw koopt, zijn contacten snel gelegd. Al je buren zitten in dezelfde fase en als je eenmaal de sleutel hebt, kom je elkaar tijdens het klussen al geregeld tegen. Als je vervolgens geniet in de binnentuin van een koud drankje is een praatje zo gemaakt.

5. Nauwelijks omkijken naar het onderhoud
Koop je in ’t Hartogshof, dan heb je maar beperkt omkijken naar het onderhoud. Sowieso is alles nieuw, dus de komende jaren hoef je niets te doen. Ondertussen spaar je via de Vereniging van Eigenaren voor het onderhoud. Vaak wordt dat uitbesteed, zodat je er zelf geen zorgen om hebt.

Ben je overtuigd en wil jij ook nieuwbouw kopen? Leuk! Dan ben je in ’t Hartogshof helemaal op je plek. Want hier vind je een thuis of je nu jong of ouder bent, single bent of een stel of gezin vormt. ’t Hartogshof met groen hart, is een thuis voor iedereen.