23 september 2022
Geplaatst door TeamEnkaEde

Nog even en de verkoop van ’t Hartogshof start. Als je interesse hebt, kunnen we ons voorstellen dat je niet kunt wachten om alles te weten te komen over de verschillende woningen, de indeling én natuurlijk ook de prijzen.

Goed nieuws want vanaf vandaag staan alle woningtypen en appartementen en de laatste plattegronden op de website. Ook krijg je een indicatie van de prijzen van de verschillende woningen zodat je alvast een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en kosten van jouw nieuwe plek op ENKA.

Hoe kan jij je verder voorbereiden? In dit nieuwsbericht geven we je 5 tips! Doe er je voordeel mee.

1. Laat de waarde van je huidige koopwoning bepalen
Als je weet wat je kunt betalen, weet je ook in welke prijscategorie je straks je zoektocht naar het perfecte huis of appartement moet starten. Heb je al een koopwoning? Laat dan een gratis waardebepaling doen, zodat je weet wat je overwaarde is. De betrokken makelaars van Op Enka helpen je daar graag bij. Bel met Ditters makelaars of Verhage van Grootheest makelaardij.

2. Doe een financiële check
Als je geen koopwoning hebt of je weet wat je huidige woning waard is, is het tijd om aan tafel te gaan zitten met een financieel adviseur. Hij of zij kan een berekening voor je maken en je vertellen wat je aan hypotheek kunt krijgen. Dit is een inschatting, maar geeft je wel een goede richting. De berekening van de adviseur stuur je mee als je je daadwerkelijk inschrijft op een bouwnummer. Zo ‘bewijs’ je aan de makelaar dat je het huis van je voorkeur ook kunt betalen.

3. Kom alles te weten over ’t Hartogshof en Op Enka
De komende weken zullen we de website verder uitbreiden met nieuwe beelden en aanvullende informatie. Ook kan je de informatie van de die we hebben verstuurd teruglezen op onze blog. Maar misschien nog wel belangrijker. Welke woning of appartement heeft jouw voorkeur? Met de laatste plattegronden en vanafprijzen kan jij beter de bouwnummers van je voorkeur bepalen. Laat het ons weten, schrijf je in en vul vast de nummers in van jouw voorkeur. We zijn benieuwd!

4. Doe research
De pre sales is gestart. Dat betekent dat alle woningen/appartementen op de website staan en je de plattegronden en de specificaties per woningtype kunt bekijken. Struin online rond en ontdek van welk huis jouw hart sneller gaat kloppen. Samen met Homestudios kun je straks tijdens de bouw de woning helemaal afwerken zoals jij dat wenst en past bij jouw manier van leven! Deel jouw favoriete plattegrond vast eens in. Maak vast een lijstje met wensen wat je belangrijk vindt en vind de sfeer die jou t meeste aanspreekt. Zo kom je straks beslagen ten ijs en kun jij je budget optimaal inzetten om van jouw nieuwe huis je thuis te maken.

5. Bezoek de wijk
Tot slot nodigen we je van harte uit om de wijk te bezoeken. Loop rond door de verschillende deelgebieden, proef de sfeer en ervaar hoe dicht bij het station, de winkels en het bos zijn. Praat ook met mensen die je tegenkomt op straat en vraag wat zij van de wijk vinden. Wil je het echt grondig aanpakken, dan is het slim om een keer in het weekend en een keer doordeweeks te komen. Zo beleef je Op Enka in optima forma.

Een aantal appartementen in ’t Hartogshof worden mogelijk verkocht met een Koopstartregeling. Daar vertellen we je in het volgende nieuwsbericht alles over. We hopen dan ook de datum start verkoop bekend te kunnen maken.