3 april 2023
Geplaatst door TeamEnkaEde

Wat is het leuk om iedereen te ontmoeten die zich heeft ingeschreven voor een woning in ’t Hartogshof. De verkoopgesprekken zijn in volle gang en de eerste kopers zijn al bekend. Zij kunnen zich verheugen op het moment van tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst én de start bouw. We verwachten de bouwwerkzaamheden nog deze zomer op te kunnen starten. We houden je op de hoogte.

Een succes
De inloopavond bij de makelaar en de inspiratieavond bij Homestudios waren een succes. ”We merken dat het één-op-één contact wordt gewaardeerd. Mensen hebben veel vragen die wij dan kunnen toelichten”, aldus Sofie Rijke van makelaar Ditters.

Tijdens de inspiratieavond werd aan de belangstellenden en (potentiële) kopers uitgelegd hoe het koperskeuzetraject in zijn werk gaat. Bij Homestudios word je volledig ontzorgd op het gebied van keuken, badkamer, wand- en vloerafwerking, binnendeuren en/of verlichting, zodat jouw nieuwe huis meteen voelt als thuiskomen.

Gemist?
Heb je één van de avonden gemist? Geen probleem. De inloopavond bij de makelaar wordt op 16 maart herhaald. Tussen 17.00 en 19.00 uur ben je van harte welkom bij Verhage van Grootheest makelaars aan de Enkalaan 173 OP Enka.

Én op 4 april is er weer een inspiratieavond! Van 16.00 tot 21.00 uur kun je binnenlopen in het Experience Center Homestudios (Proostwetering 31, 3543 AB Utrecht). We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Meer weten over Homestudios?
In het kort: nog voor je de koopovereenkomst getekend hebt, kun je online bij ‘Mijn Homestudios’ alle beschikbare opties bekijken én bundelen in persoonlijke woonontwerpen. Je ziet precies wat er mogelijk is én wat de kosten zijn van jouw keuzes. Nadat je je handtekening onder het koopcontract hebt gezet, ga je naar het Experience Center Homestudios. Een superleuke beleving. Hier begin je met een adviesgesprek waar wensen in kaart worden gebracht aan de hand van de manier waarop je leeft of wilt wonen, jouw persoonlijke situatie of lifestyle. Daarna ga je keuzes maken voor je keuken en sanitair. Je kunt er ook voor kiezen je huis woonklaar op te laten leveren. Meer weten? Klik hier

En jij dan?
Wil jij ook op een perfect bereikbare plek wonen, vlak bij station en bos? Dat kan nog. Er zijn nog townhouses en appartementen beschikbaar. Ben je benieuwd welke woningen er nog beschikbaar zijn? Bekijk hier het woningaanbod. Of beter nog, bel een van de makelaars. Met plezier bekijken ze welke woning het beste past bij jouw wensen. In ’t Hartogshof koop je een 2-kamerappartement voor € 285.900,- v.o.n. Een 3-kamerappartement is beschikbaar vanaf € 427.900,- v.o.n. Een townhouse van 165 m2 (tot 181 m2 gbo) is te koop voor € 535.900,- v.o.n.
 

Contactgegevens makelaars
Ditters Makelaars
0318 - 65 76 57
ede@ditters.nl

Verhage Makelaars
0318 - 61 91 45
info@verhage.nl